"Očekuje nas težak ispit"

Strateg Zvezde

"Očekuje nas težak ispit"

Ekipa Crvene zvezde večeras (19h) gostuje Cedeviti u okviru 15. kola ABA lige

Nakon okršaja sa Olympiacosom i Realom u Euroligi, crveno-bijele očekuje još jedan težak ispit. Toga je svjestan i strateg Dejan Radonjić.

"Čeka nas treći težak meč u jednoj sedmici, poslije euroligaškog gostovanja Olympiacosu i dolaska Reala u Beograd. Cedevita je u odnosu na prvi međusobni susret s početka sezone promijenila sastav. Angažovali su igrače koji su već demonstrirali visok kvalitet, i sada su opet tim koji je u borbi za vrh tabele ABA lige. Očekujem da budu kompletni za naš meč u nedjelju, a u ovakvom ritmu u kakvom smo u decembru, svaka utakmica je za nas sama po sebi svojevrstan izazov", rekao je Radonjić.

Dobojlija Ognjen Kuzmić takođe poziva na oprez, ali se nada nastavku velike serije pobjeda.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Cedevita gaji visoke ambicije, potkrepljene dobrim igrama i podignutom formom u posljednje vrijeme. Želimo da odigramo čvrsto, sa mnogo energije i da stignemo do dobrog rezultata", jasan je Kuzmić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi