Odgođen derbi kola za košarkašice

Veliki problemi za sportske klubove u Zenici

Odgođen derbi kola za košarkašice

E. Dindić

Iako je trebala da bude odigrana tek iduće sedmice, utakmica 8.kola Premijer lige za košarkašice između domaćina KžK Čelika i Jedinstva BH Telecom iz Tuzle, trebala je na zamolbu domaćina da se odigra danas u 17:00 h, zbog zauzetosti dvorane u Zenici. 

Međutim utakmica je danas ponovo odgođena. Naime pred sami polazak na utakmicu iz Jedinstva su nam rekli da je domaćin zbog nestanka struje i grijanja zamolio da se ponovo odgodi utakmica. Jer naime ne žele da ugoste drage sportske prijetelje iz Tuzle u nemogućim uslovima.

Ovih dana u Zenici vlada veliki problem sa strujom i grijanjem, te mnogi sportski kolektivi imaju problema sa održavanjem kako trenažnog procesa tako i odigravanje samih utakmica. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Termin odigravanja utakmice između Čelika i Jedinstvo BHTelecoma biće naknadno poznat.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi