Odgođen susret Iskre i Burcha

A-1 liga naše zemlje

Odgođen susret Iskre i Burcha

S. Mlaćo

U subotu i nedjelju nastavlja se drugi dio sezone u A-1 ligi naše zemlje, a zanimljiv meč u nedjelju su trebali igrati bugojanska Iskra i jedan od pretendenata za prvo mjesto KK Burch iz Sarajeva.

Ipak, ovaj susret se neće odigrati zbog velikih minusa u dvorani Kulturno sportskog centra u Bugojno, te je zakazan za 15.02. ove godine.

Iz KK Iskra Bugojno učinili su sve da se utakmica odigra u nedjelju, kako je i bilo planirano, ali je  jutros uvrđeno da se sigurno ne može obezbijediti potrebno grijanje. Sama temperatura u dvorani jutros je iznosila minus deset stepeni.

Iskra je prvi dio sezone u A-1 ligi završila na deseetom mjestu, dok je Burch na diobi prvog mjesta sa KK Vogošća. U prvom duelu ova dva tima Burch je slavio 75:49.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije