Odžak u Ljubuškom do minimalne pobjede

Liga 12 KSHB

Odžak u Ljubuškom do minimalne pobjede

Košarkaška liga za seniore KS Herceg-Bosne nastavljena je nekompletnim 19. kolom.

Brotnjo je zabilježilo novu pobjedu u Tomislavgradu, visoku i ubjedljivu. Brečić je sa 19 poena po običaju bio među najboljim, a iznenadili su odličnom igrom Bevanda (22) i Buntić (14). Kod domaćina najiskusniji bili su i najbolji: Đikić (15) i Radoš (15).

Kiseljak je po šesti put osjetio slast pobjede. Livno se dobro držalo prvih 20 minuta,no u drugom poluvremenu razigrali su se centar Filip Čondrić (18 poena, 5 blokada), iskusni Jozić (14) i mladi Nikolić (14), dok je u podmlađenom sastavu Livnjaka najefikasniji bio Dizdar sa 21 poenom.

Prava drama viđena je u Ljubuškom gdje je Odžak u posljednjim sekundama došao do minimalne, ali zaslužene pobjede. Bio je to vatromet dobrih poteza tri  domaća igrača Lovrića (24), Škegre (20) i Gašpara (21), ali je kao mnogo puta dosada pobijedila izvanredna timska igra ekipe iz Posavine predvođene Jupićem (19) i Kovačem (19).

Derbi susjeda između Viteza i Busovače u prvom je poluvremenu obilježila sjajna igra gostiju protiv velikog favorita, no u trećem periodu sve je došlo na svoje mjesto. Centri Viteza su iskoristili svoju prednost u visini i najbolji su bili Jurčević (23) i Varupa (14), dok je kod gostiju na sebe skrenuo pozornost 17-godišnji Hrvoje Štrbac sa 17 poena i 11 skokova.

Posušje i Rama igraju u srijedu 14.4. u 19 sati, dok je utakmica Zrinjski II - Široki II odgođena za idući tjedan jer su velike obaveze Mostaraca sa prvim timom u natjecanju Lige 6 KS BiH, igra se ubrzano utorak-subota, a i problem je nedostatak termina u jedinoj dvorani u Mostaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.