Đokić: U Mostar idemo po pobjedu

Pred duel sa KK Student

Đokić: U Mostar idemo po pobjedu

S. Mlaćo

Košarkaši Sparsa u prvom kolu nove sezone prvenstva BiH savladali su Radnik iz Bijeljine 95:64, te tako na najbolji mogući način otvorili novu sezonu.

Sparsi ove sezone imaju visoke ambicije, a u subotu će u goste mostarskom KK Student koji je u prvom kolu poražen od Zrinjskog.

"Ostvarili smo pobjedu nad Radnikom iz Bijeljine. Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice, igrali smo u ritmu koji nam odgovara, bili maksimalno skoncentrisani, što nam je donijelo pobjedu. Uvijek govorimo da je svaki sljedeći susret najvažniji, jer u svakom susretu imamo želju i obavezu da damo svoj maksimum. U Mostar svakako idemo po pobjedu. Dobro se pripremamo za utakmicu. Treniramo u dobrom ritmu, tako da nam i to daje samopouzdanje da u utkamicu uđemo maksimalno motivisani i sa najvišim očekivanjima", kazao je u najavi meča za službenu stranica OKK Spars Dejan Đokić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Duel između Studenta i Sparsa igra se u subotu sa početkom u 18 sati u Sportskoj dvorani Bijeli Brijeg Mostar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi