OKK Borac poražen od KK Radnik

Prva muška liga RS

OKK Borac poražen od KK Radnik

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Borca poraženi su večeras pred svojom publikom u četvrtom kolu Prve muške lige Republike Srpske od Radnika BN Basketa rezultatom 54:76, po četvrtinama je bilo 15:17, 15:22, 17:17 i 7:20.

Izabranici Bojana Božića od samog starta meča krenuli su loše. Radnik je napravio seriju od 0:4, a zatim su se crveno-plavi vratili. Nakon toga, viđena je čvrsta i oprezna košarka na obje strane, ali više htjenja pokazali su gosti iz Bijeljine, koji prvi period dobijaju sa 15:17. U drugoj četvrtini, ponovo su Bijeljinci vodili glavnu riječ, Kokoruš je bio taj koji je držao konce u igri kada je u pitanju Radnik, dok su se kod domaćina istakli Barbarez i Samardžić. Na odmor se odlazi s prednošću gostiju od devet poena razlike (30:39).

Nakon odmora, nešto su bolje zaigrali Banjalučani. S toga treći period završava rezultatskim egalom. A onda, u posljednjoj četvrtini gosti su pokazali kvalitet što govori i činjenica da je Borac za osam minuta igre uspio da postigne svega tri poena, živnuli su tek u posljednjih dva minuta. Na kraju, Radnik je zasluženo slavio.

Najefikasniji u domaćem sastavu bio je Aničić sa postignutih 12 poena, dok je to kod gostiju bio Kokoruš sa 18.

Za Borac su nastupali Aničić, Nikolić, Todorovac, Samardžić, Barbarez, Ćulum, Raca, Dragičević, Pejić, Ristić i Labus.

Sastav Radnika činili su Kokoruš, Ćeranić, Gavrić, Ilić, Kajmaković, Popadić, Despotović, Radović i Erić.

Ostali rezultati:

KK Kozara - KK Rogatica 79:87

KK Prijedor - KK HEO 74:54

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije