OKK Borac pred mečevima odluke

Slijedi paklen ritam za crveno-plave

OKK Borac pred mečevima odluke

D. Vejo

Pred košarkašima banjalučkog Borca stoje najveći izazovi do sada u Prvoj muškoj ligi Republike Srpske.

Bojan Božić i njegovi izabranici grčevito se bore za opstanak, a sinoćnja pobjeda u Boriku nad Sutjeskom uveliko je prokrčila put ka istom.

Naime, konkurenti Banjalučanima u borbi za opstanak su Slavija iz Istočnog Sarajeva i Rudar iz Ugljevika.

Ukoliko navedene tri ekipe budu imale isti broj bodova nakon posljednjeg kola, Borac će bit taj koji ostaje u društvu najboljih s obzirom da su u dva navrata dobili Slaviju, te jednom Rudar, dakle gleda se bolji međusobni omjer.

No, ako crveno-plavi u narednom kolu ostvare pobjedu u gradskom derbiju protiv Studenta, a Slavija izgubi kod kuće od HEO-a, priča je završena i banjalučki sastav ostaje u Prvoj ligi Republike Srpske.

U slučaju da i tim iz Istočnog Sarajeva ostvari trijumf, Borcu će bit potrebna pobjeda u predstojeća dva kola kako ne bi doveli u pitanje opstanak.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi