OKK Borac protiv KK Slavije za biti ili ne biti

Prva muška liga RS

OKK Borac protiv KK Slavije za biti ili ne biti

D. Vejo

Košarkaši Borca nemaju više sta da čekaju. U posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva pobjedu spasa tražit će večeras pred svojom publikom, kada im u goste dolazi ekipa Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Prostora za kalkulacije više nema. Pred izabranicima Bojana Božića večerašnja utakmica ujedno je i odlučujuća jer ukoliko pobjede sebi su osigurali mjesto koje ih i naredne sezone ostavlja u društvu najboljih. Seriju loših rezultata trebali bi što prije prekinuti.

U taboru crveno-plavih pred ovaj meča nema povrijeđenih tako da spremni dočekuju protivnika. 

Slavija nema ni jednu pobjedu u proljetnom dijelu sezone, ali domaćin ne uzima to kao olakšavajuću okolnost te ih ni u jednom momentu ne potcjenjuju.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica 22. kola između Borca i Slavije igra se večeras od 20.15 u dvorani Borik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi