OKK Borac: Saopštenje za javnost

Nakon priče o mogućuj fuziji sa SKK Student

OKK Borac: Saopštenje za javnost

D. Vejo

U posljednjih nekoliko dana kružile su priče oko toga kako bi moglo doći do fuzije između SKK Student i KK Borac.

Povodom toga, oglasili su se iz tabora crveno-plavih kroz saopštenje za javnost.

"Obraćamo Vam se povodom izjava u medijima koje je dao direktor SKK Student, g-din Boris Blagojević, a u vezi sa eventualnom fuzijom OKK Borac i SKK Student. Ovim putem navodimo da OKK Borac ne planira da se fuzioniše sa SKK Student".

"U februaru 2016. godine formirana je nova uprava OKK Borac koja je pred sebe postavila jasne prioritete: opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske, zatim formiranje mladih kategorija kluba te stvaranje stabilnog prvog tim. Kao što je poznato, uspjeli smo da izborimo opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske sa najmlađom ekipom Borca ikada. Dalje, potpisivanje ugovora o fuziji sa KK Šampion Alf-om, oformili smo juniorski i kadetski tim OKK Borac. S tim u vezi, KK Šampion Alf-om stavio je na raspolaganje OKK Borac sve svoje kapacitete, odnosno kako trenerski tako i igrački kadar".

"Na kraju, uspjeli smo da zadržimo kompletan igrački kadar od prošle godine, koji je svim srcem branio boje OKK Borac i svojim zalaganjem zaslužio da na njemu stvaramo temelje nove zlatne generacije. Aktuelno rukovodstvo OKK Borac ima jasnu viziju i plan organizacije te stabilizacije kluba kojom namjerava da vrati Borac tamo gdje mu je mjesto".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi