Svečanost u klubu kod Kapije

OKK Sloboda i Carlsberg BH potpisali sponzorski ugovor

Svečano je bilo danas u prostorijama OKK Sloboda gdje je predsjednik Skupštine kluba Aid Berbić potpisao sponzorski ugovor sa Carlsberg BH.

"Zasigurno je za nas ovo veliki dan. U proteklim godinama koliko smo u klubu nismo naišli na ovako ozbiljnog partnera. Sa tri ili četiri ovakva sponzora mogli bi početi razmišljati i o ABA ligi. Zaista bi svima vama poželio da se osjećate kao ja danas, jer ovo je veliki ugovor za nas", kaže Aid Berbić, predsjednik Skupštine OKK Sloboda. 

Dominic Martiniak, direktor Carlsberg BH, naglasio je kako brend Pan žele približiti navijačima OKK Slobode i građanima Tuzle. 

"Znamo da Slobodu predvodio izvrsni trener Damir Mulaomerović, a mi bi najsretniji bili kada bi se u dogledno vrijeme u Tuzli rađali košarkaši poput Mirze Delibašića. Ovo je početak jedne priče, koja može trajati godinu, ali i deset godina", kazao je Dominic Martiniak. 

Već u subotu od 19.30 u Mejdanu tuzlanski ljubitelji košarke imat će priliku prisustvuju spektaklu koji će sa sobom donijeti brend Pan. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Predviđene su nagradne igre, biranje najvatrenijeg navijača i navijačice, kao i šutiranje slobodnih bacanja na poluvremenu, a pobjednici će dobiti prigodne nagrade. 

Također, Carlsberg BH, odnosno njegov brend Pan, u narednom periodu u dvorani Mejdan, ali i na drugim lokacijama u Tuzli radit će zanimljive prezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti