OKK Sloboda i Pan pripremaju spektakl

„Ti živiš Slobodu“

OKK Sloboda i Pan pripremaju spektakl

Krajem prošle sedmice potpisan je jednogodišnji sponzorski ugovor između OKK Slobode i Carslberg BH.

Premijera novina u organizaciji utakmica trebala je uslijediti već u subotu kada je na parketu Mejdana trebala da se odigra utakmica između Slobode i bilećkog HEO-a.

Međutim, susret je otkazan. Naredni je predstojeće subote kada će Sloboda odigrati svoj prvi susret sa Bosna Royal.

S tim u vezi CarlsbergBH sa svojim brendom Pan krenuo je u promotivnu kampanju „Ti živiš slobodu“. Postavljeni su bilbordi, a u velikim tržnim centrima se organizuju prezentacije i nagredne igre. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Sudeći po prvim reakcijama građana u Tuzli, CarlsbergBH i Pan su ih „pogodili u žicu“. Ovakav pristup marketinškoj kampanji nije zabilježen ni u vrijeme kada je Sloboda igrala Jadransku ligu ili evropske kupove. Nema sumnje kako se priprema spektakl na utakmici Slobode i Bosna 

Royala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.