OKK Sloboda slavila u Bileći

Tuzlaci porazili HEO sa 85:82

OKK Sloboda slavila u Bileći

Košarkaši OKK Sloboda su na najbolji mogući način riješili nezgodno gostovanje u Bileći protiv ekipe Hea. Tuzlaci su slavili pobjedu rezultatom 85:82.

Domaći su nakon prve četvrtine vodili sa 22:19 a prednost su do poluvremena povećali na pet razlike, pa se na odmor otišlo pri rezultatu 39:34.

Sloboda ni u trećoj dionici ne uspijeva preokrenuti rezultat ali je u posljednjih deset minuta tim iz Tuzle zaigrao daleko bolje i sa 28:19 došao do potpunog rezultatskog preokreta i pobjede od 85:82.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Jurković koji je za pobjednički tim ubacio 25 poena. Pratili su ga Hrnčić sa 16 i Hasandić sa 15 poena. Sa druge strane, Jovanović je ubacio 16 poena ali je susret završio ranije zbog pet ličnih grešaka. Kastratović je ubacio 14, a Kentez King 12 poena...

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Košarkaško prvenstvo BiH:

KK Heo - OKK Sloboda 82:85

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.