Pomoćni trener Sparsa

Opačak: Radom ćemo nadomjestiti odlazak Bajramovića

S. Mlaćo

Pomoćni trener sarajevskih Sparsa Ivan Opačak poručio je pred gostovanje njegovog tima kod Vogošće da će to biti veoma bitan meč.

Sparsi su zabilježili tri pobjede u prva tri meča, a u prošlom kolu su doživjeli poraz od Bosne Royal u neizvjesnom meču. 

Osim toga, ekipa iz Sarajeva je tokom sedmice ostala bez dva prvotimca. Opačak poručuje da će njegov tim pokušati bržom igrom nadomjestiti odlazak tih igrača. 

"Nastavljamo svojim putem iako smo ostali bez Bajramovića. Trudit ćemo se da radom nadomjestimo njegov odlazak. Pokušat ćemo to nadomjestiti nekom bržom igrom. Vogošću poznajem prilično dobro. Oni igraju kući i ovo je jako bitan meč za nas", rekao je Opačak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi