Opačak sportski direktor, Zeljković novi trener

Promjene u OKK Čelik

Opačak sportski direktor, Zeljković novi trener

D. Kurbegović

Upravni odbor OKK Čelik kojim predsjedava novi prvi čovjek ovog kluba Goran Bulajić imenovao je bivšeg igrača Ivana Opačka za sportskog direktora. 

U saopćenju iz OKK Čelik se kaže, kako je na istoj sjednici UO dao saglasnost o angažovanju stručnog štaba za takmičarsku sezonu 2015/16.

 "Za šefa struke imenovan je g. Damir Zeljković dok će za fizičku spremu igrača brinuti trener Josip Dujmović. U utorak 8.9.15. u Areni Zenica, g. Zeljkoviću odazvalo se 15 domaćih, mladih i talentovanih igrača. Aktivnosti formiranja struke svih selekcija Kluba još su u toku. Želimo također napomenuti da nova sezona koja je pred nama predstavlja i novi početak mladog, ambicioznog tima, koji će predanim radom, trudom, zalaganjem i upornošću vratiti ljubitelje narandžaste lopte na tribine Arene", stoji u informaciji OKK Čelik.

Za potpredsjednika ovog kluba imenovan je Adnan Šabani. Damir Zeljković prošle sezone bio je trener KK Bosna Royal, s kojom je sezonu završio na posljednjem mjestu Lige 12 za košarkaše.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.