Ostala dva imena u borbi za selektora BiH

Bitka između Dragana Bajića i Damira Mulaomerovića

Ostala dva imena u borbi za selektora BiH

Upravni odbor Košarkaškog saveza BiH na jučerašnjoj sjednicci na Ilidži imenovao je selektore mlađih kategorija reprezentativnih selekcija.

Marko Trbić je imenovan za selektora U-18 tima, Josip Panža će voditi U-17 selekciju, a Dragan Mičić će biti selektor U-16 selekcije Bosne i Hercegovine.

Za selektora A reprezentacije ostala su još samo dva imena u konkurenciji i to treneri Cibone iz Zagreba te Igokee, Damir Mulaomerović i Dragan Bajić.

Kako je rekao novoizabrani predsjednik Košarkaškog saveza BiH Aleksandar Fulurija, razgovori sa dva kandidata bit će obavljeni u narednih 10-ak dana, te će se nakon toga donijeti konačna odluka o tome ko će preuzeti selekciju BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi