Oštraković: Podbacili smo i mi i Slovenke

Pomoćni trener ženske U-20 reprezentacije BiH

Oštraković: Podbacili smo i mi i Slovenke

D. Rakanović

Ženska U-20 reprezantacija Bosne i Hercegovine poražena je od Slovenije sa 57:61 na otvaranju Eurobasketa u Portugalu. 

Pomoćni trener U-20 reprezentacije Mirza Oštraković smatra da se obje selekcije danas podbacile što se tiče igre. 

“Izgubili smo četiri razlike. Bio je ovo komšijski derbi pa se osjetila doza straha. Podbacili smo i mi i Slovenke što se tiče igre. Moram naglasiti da dosta djevojaka iz Slovenije je igralo i na Eurobasketu za seniorke tako da imaju jedno veliko iskustvo", rekao je Oštraković

"Idemo dalje, glavu gore. Ostale su još dvije utakmice u grupi.  Sada nam slijedi utakmica sa jednim od favorita za medalju selekcijom Francuske. Mi ćemo sutra dati sve od sebe da probamo iznenaditi tu velesilu. Nakon toga nam dolazi Mađarska", poručio je Oštraković.

Zmajice će u drugom kolu igrati protiv Francuske, a taj meč je na rasporedu sutra od 15 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije