Osvojite ulaznicu za utakmicu Bosna - Borac

Četvrtfinale košarkaškog Kupa

Osvojite ulaznicu za utakmicu Bosna - Borac

E. Škorić

SportSport.ba i KK Bosna ASA BH Telecom i ovaj put svoje vjerne čitatelje nagrađuje ulaznicama za utakmicu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv banjalučkog Borca.

Košarkaši Bosne u srijedu, sa početkom u 18 sati u Skenderiji, dočekuju banjalučki Borac u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine.

Za pomenutu utakmicu pokalnjamo 10 ulaznica, a kako biste baš Vi osvojili jednu, potrebno je da tačan odgovor na postavljeno pitanje pošaljete na email adresu [email protected].

Nagradno pitanje glasi: Bosna je 1979. godine osvojila Kup šampiona Evrope. Koju ekipu su tada Studenti pobijedili u finalu?

Odgovore na postavljeno pitanje možete slati sve do srijede u 12:00 sati kada će biti objavljena imena dobitnika.

Ulaznice će se moći preuzeti u prostorijama Košarkaškog kluba Bosna, u ulici Hamze Hume 2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.