Osvojite ulaznicu za utakmicu OKK Sloboda

Na promocijama Pana u tuzlanskim kafićima

Osvojite ulaznicu za utakmicu OKK Sloboda

Sponzorski tekst

OKK Sloboda i Pan pozivaju svoje navijače da dođu u Mejdan na predstojeću utakmicu koja se igra protiv Varde, 3.12. 2014. godine i daju podršku svom klubu i igračima, onako kako to najbolje znaju.

Pan i ovog vikenda pred utakmicu organizuje brojne interesantne Pan aktivacije u gradu, s ciljem promocije košarke generalno, te pozivanja  svih onih koji vole klub crveno-crnih, da napune dvoranu u utorak i vatreno bodre svoje igrače.

Svi zainteresovani, karte za utakmice mogu osvojiti 29.11. na promocijama u poznatim tuzlanskim kafićima Nana, Scala, Bunt, White i Cotta iza 19 sati, te u Konzumu-Omega od 12-15 sati i Konzumu-2. Korpus od 16-19 sati.

A na utakmici, posjetioce očekuje odlična atmosfera i prilika da se u poluvremenu zabave uz Pan i gađanjem na koš osvoje paket Pan piva, sezonske ulaznice za utakmice Slobode, majice ili druge vrijedne nagrade.

Napravimo zajedno odličnu atmosferu koja će pomoći Slobodinim igračima da ostvare još jednu pobjedu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.