Otpali Tuljković i Kapelan

Sabit Hadžić odlučio

Otpali Tuljković i Kapelan

Sabit Hadžić, selektor reprezentacije BIH, odlučio je da na Evropsko prvenstvo u Litvaniju ne putuju Mujo Tuljković i Dijego Kapelan.

Oni su otpali sa posljednjeg spiska, a prethodno su selekciju svojevoljno napustili Ratko Varda i Adnan Hodžić. Ovu odluku je Hadžić doneo nakon poraza od Francuske 85:60. Naš tim prvi meč na EP igra 31. avgusta protiv Grčke.

Bosnu i Hercegovinu će tako na EP u Litvaniji predstavljati: Mirza Teletović, Kenan Bajramović, Nihad Đedović, Elmedin Kikanović, Saša Vasiljević, Ermin Jazvin, Milan Milošević, Edin Bavčić, Henry Domercant , Goran Ikonić, Nemanja Gordić i Aleksej Nešović.

Preostali rivali u grupi su Makedonija,Crna Gora, Finska i Hrvatska.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.