"Ove godine bićemo veliko iznenađenje u ligi"

Plejmejker OKK Borac

"Ove godine bićemo veliko iznenađenje u ligi"

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Borca vrijedno rade tokom priprema za novu sezonu u Prvoj muškoj ligi Republike Srpske, kako bi istu otvorili na najbolji mogući način, trijumfom.

Iako su na turniru u Mrkonjić Gradu završili kao četvrtoplasirani tim, izabranici Bojana Božića smatraju da će biti veliko iznenađenje, koje će biti predvođeno jednim od najboljih igrača crveno-plavih.

"Iza nas je jedan veoma kvalitetan turnir u Mrkonjić Gradu gdje smo pokazali koliko zapravo možemo protiv ekipa kao što Student te premijerligaša Mladosti i Leotara. Imamo još 20-tak dana do početka prvenstva, a nadam se da ćemo spremni dočekati prvo kolo. Mislim da ćemo, ako shvatimo naš kvalitet i ispoštujemo trenerove zamisli iznenaditi mnoge timove ove godine. Naravno, na terenu će se sve pokazati, ali mi imamo razloga za optimizam", kazao je za SportSport.ba košarkaš Borca, Mirza Todorovac.

Podsjetimo, jučer je Bojan Božić rekao kojih će to 18 igrača braniti Borčev grb ove sezone.

Kada je u pitanju zdravstveni bilten crveno-plavih, povredu noge vuče plejmejker Todorovac koji se trenutno nalazi na terapijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije