Ožegović: Čelik je zasluženo pobijedio

Trener Orlova nakon poraza u Zenici

Ožegović: Čelik je zasluženo pobijedio

D. Kurbegović

U veoma neizvjesnoj utakmici košarkašice Orlova sinoć su u zeničkoj Areni poražene od Čelika rezultatom 74:69. 

Košarkašice iz Banja Luke dobro se držala čitavu utakmicu, ali su pokleknule u posljednje dvije minute utakmice, tako da su upisale i treći poraz u četiri odigrane utakmice.

Nakon utakmice svoje viđenje susreta dao je i trener Orlova, koji je mišljenja da njegova ekipa nije bila koncentrisana u finišu utakmice.

"Jako dobra utakmica, čestitam domaćinu na fer i korektnoj borbi, te na kraju i na zasluženoj pobjedi.Mi nismo igrali dobro, nismo bili koncentrisani na kraju utakmice što su domaćini iskoristili. Nadam se da ćemo ispraviti ove greške, tek je početak lige, svakako da ima vremena da se određene stvari koriguju. Znali smo da će utakmica protiv Čelika biti teška, imali smo dogovor u svlačionici, ali malo je falilo na kraju da pobijedimo" kazao je Slaviša Ožegović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi