Ožegović: Očekujem dobru igru i pobjedu

Trener Orlova

Ožegović: Očekujem dobru igru i pobjedu

Ubjedljivo su 'Orlice' savladale Mladi Krajišnik (86:52) u sedmom kolu Premijer lige BiH, a novi ispit imaće već danas u Istočnom Sarajevu, gdje ih očekuje polufinalni meč Kupa RS.

Košarkašice Orlova snage će odmjeriti sa ekipom Igmana, a trener Slaviša Ožegović čvrsto vjeruje u pobjedu svog tima.

"Iako je prilično teško se oporaviti za 15 sati, očekujem dobru igru i pobjedu. Igman je pokazao eliminacijom Rudara, koji je učesnik lige BiH, da nam neće biti nimalo lako u Sarajevu", rekao je Ožegović i potom se osvrnuo na sinoćnji meč sa Mladim Krajišnikom:

"Od starta smo zaigrali dobro u odbrani i neutralisali njihovu ponajbolju igračicu Nikolinu Zubac, a pitanje pobjednika riješili smo već u prvom poluvremenu. Posebno me raduje dobra igra mlade Vasilićeve. Očigledno nam nedostaje igra pod košem, koju smo pokrili agresivnom igrom spoljnih igračica", zaključio je Ožegović.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi