Ožegović: Pokazali smo kvalitet

Trener Orlova nakon trijumfa nad Mladim Krajišnikom

Ožegović: Pokazali smo kvalitet

Sasvim zasluženo košarkašice Orlova stigle su do trofeja u Kupu RS.

U finalnom meču 'Orlice'su bile bolje od gradskog rivala, Mladog Krajišnika, te su slavile rezultatom 73:61 (17:17, 11:12, 25:13, 20:19).

Zadovoljan odbranom trofeja svakako je bio i trener Slaviša Ožegović.

"U prvom poluvremenu bilo je dosta nervoze, a razlog za to su promašeni ziceri i nekoliko otvorenih šuteva. Ipak, u nastavku našli smo rješenje za njihovu odbranu, rastrčali smo se i pratkično riješili utakmicu sredinom treće četvrtine serijom 10:0", rekao je Ožegović za SportSport.ba.

"Čestitao bih igračicama na sjajno obavljenom poslu, ali i protivničkom timu na borbenoj igri. Mi smo sinoć pokazali da posjedujemo kvalitet i da smo u ovom trenutku bolji rival", dodao je trener Orlova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi