Trener ŽKK Orlovi

Ožegović: Zasluženo smo slavili

S. Mlaćo

Košarkašice Orlova sinoć su u Maloj dvorani Skenderije u okviru 9. kola Prvenstva BiH za žene savladale ŽKK Željezničar (83:74) te upisale veoma važnu pobjedu. 

Gošće su bile mnogo bolje tokom cijelog meča, te zasluženo slavile. Nakon utakmica imale su razloga za zadovoljstvo. 

"Veoma važna pobjeda, ali teško izvojena. Kontrolisali smo utakmicu, ali se Željezničar vraćao cijelu utakmicu, dok mi nismo znali da prelomimo. Pokazali smo veću energiju, bili smo kompletniji i naša pobjeda je zaslužena", kazao je trener ŽKK Orlovi Slaviša Ožegović. 

Raspored koji ima njegov tim u nastavku sezone raduje trenera tima iz Banja Luke.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Ova pobjeda nam otvara sva vrata Play off-a. Nadamo se da ćemo naredne četiri utakmice pobijediti, jer imamo nešto lakši raspored. Liga je duga, nemamo veliki roster, te je bilo šta nezahvalno prognozirati. Naža želja je Play off", dodao je Ožegović za SportSport.ba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi