Palalić: Ništa još nije gotovo

Trener KK Prijedor uoči revanša sa Sutjeskom

Palalić: Ništa još nije gotovo

Piše: D. Vejo Powered by:
Košarkaši Prijedora nalaze se daleko od forme, koja ih je krasila tokom prošle sezone kada su stigli do šampionske titule u Prvoj muškoj ligi Republike Srpske. 
Međutim, uprkos pomenutoj činjenici, ekipa koju sa klupe predvodi mladi i perspektivni stručnjak Danilo Palalić uspjela je da obezbjedi play-off takmičenja. 

Tim iz grada na Sani slavio je u prvom polufinalnom meču protiv Sutjeske u Foči (51:55), a priliku da osiguraju željeno finale, Prijedorčani će imati predstojećeg vikenda.

"Prvu utakmicu smo dobili zahvaljujući boljoj odbrani i većoj koncentraciji na kraju susreta. Primili smo 23 poena za poluvrijeme, što je izuzetan rezultat protiv jedne napadačke ekipe kao što je Sutjeska. Ovdje se radi o dva dosta izjednačena tima. Vodimo sa 1:0 u seriji, prvo poluvrijeme smo dobili i ništa nije gotovo", naglasio je Palalić.

Vrijedno pomena jeste i to da je Prijedor minule sezone igrao finale play-offa protiv banjalučkog Studenta, no, iako su slavili u seriji i stigli do titule, odustali su od elitnog ranga takmičenja, a kao razlog su naveli nedostatak finansija.