Pan je uz Slobodine košarkaše

Pan je uz Slobodine košarkaše

Sponzorski tekst

U subotu, 31. januara, OKK Sloboda u Sarajevu igra vječiti derbi protiv KK Bosna-Royal. Iako se utakmica ne igra na domaćem terenu, Pan je uz Slobodine košarkaše, a poziva i navijače OKK Slobode da dođu na utakmicu i navijaju za svoje miljenike.

Pred Slobodinim košarkašima je teška utakmica. Pobjedom u gostima, OKK Sloboda bi ostala u trci za 5. mjesto i ulazak u doigravanje – Liga 6. 

Prethodna pobjeda u gostima je sigurno dobar podstrek igračima da i na ovoj utakmici naprave veliki  bum i ostvare dobar rezultat. Zato, podržite Slobodine košarkaše i ovaj put u Skenderiji, najjačim, ali fer i korektnim navijanjem.

A već za slijedeće utakmice na domaćem terenu, spremite se za Pan izazove!

Ti živiš Slobodu. Ti biraš Pan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.