Selektor bh. juniora za SportSport.ba

Pandža: Jako smo blizu velikog uspjeha

E. Čaušević

Juniorska selekcija Bosne i Hercegovine deklasirala je danas Finsku na Evropskom prvenstvu u Turskoj, a već sutra nas očekuje borba za SP protiv Španije.

Izabranici Josipa Pandže sutra će igrati za peto mjesto na Evropskom prvenstvu u Turskoj koje na kraju vodi na Svjetsko prvenstvo naredne godine. Nakon današnje pobjede nad Finskom Pandža je za SportSport kazao da je ovo bila jedna od naših najboljih utakmica.

"Jedna od boljih naših utakmica, raspoloženi napadački, dobri u odbrani većim dijelom utakmice. Dali smo veliki broj poena, ništa za tri poena veliki broj asistencija, dobra saradnja, dominacija cijeli meč i ja sam prezadovoljan s obzirom da smo mi imali težak šok sinoć. Ipak, ispadanje u četvrtfinalu budi jednu ranu, smo smo se dobro restartovali i dobro smo reagovali", rekao je Pandža, te dodao: 

"Ostaje nam Španija i meč u kojoj se odlučuje u SP. Ako budemo približno ovome kao danas imamo svoje šanse. Jako blizu smo velikog uspjeha. Problem nama stvara mala rotacija, momci koji su istrošeli nenormalno, ne znam kako će stajati sutra na nogama, ali sigurno da ćemo pokazati veliku želju i nama je svima stalo da ostvarimo taj veliki uspjeh".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi