Pandža: Karakter i hrabrost su pobijedili, a sad spektakl

Večeras borba za zlato

Pandža: Karakter i hrabrost su pobijedili, a sad spektakl

E. Škorić

Selektor bh. kadetske košarkaške reprezentacije Josip Pandža presretan  je uspjehom njegovih odabranika.

Kadeti se u najgorem slučaju iz Litvanije vraćaju sa srebrenim odličjem, no u večerašnjem finalu protiv domaćina ništa nije nemoguće. 

No, svima nam je i dalje u glavi jučerašnja pobjeda nad Španjolskom. Pobjeda koju ćemo vječno da pamtimo.

"Šokantna utakmica. Djeca su pokazala nevjerovatni karkter i hrabrost. Zbog važnosti utakmice pravili smo puno grešaka. Međutim, karakterom i hrabrosti uspjeli smo se vraćati i na kraju slaviti", kazao je za SportSport.ba. selektor Pandža.

A večeras...

"Večeras je praznik košarke za moje momke. Puna dvorana, vrhunsko navijanje, jak protivnik. Nemamo šta da izgubimo, a puno toga možemo da dobijemo, pa prema tome...".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.