Poraz Kaknja u Sarajevu

Pandža: Moramo se dizati iz kola u kolo

U susretu drugog kola košarkaškog prvenstva BiH sastali su se KK Bosna Royal i KK Kakanj. 

Kakanj se dobar dio meča nosio sa domaćinom, međutim do pobjede nije uspio doći i na kraju je rezultat na semaforu pokazivao 90:80. 

"Bila je ovo atraktivna utakmica sa velikim brojem koševa i ubačenih trojki. Po meni je šuterska noć za tri poena i odlučila meč. Mi smo promašili 12 slobodnih bacanja, što je veliki broj da bi se dobila ova jaka utakmica. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, međutim nekim našim greškama dozvolili smo Bosni da se vrati u egal. U ovom trenutku oni su bili bolji i ja im čestitam i želim sreću u svim takmičenjima", kazao je trener Kaknja Josip Pandža. 

Pandža se nada uspješnoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Mi smo danas bili bolji nego u utakmici prvog kola protiv Mrkonjića. Moramo se dizati iz kola u kolo, biti sve bolji i bolji, tako da se nadam uspješnoj sezoni", riječi su Pandže. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi