Pandža: Napravljena je velika stvar, cilj je medalja

Selektor bh. kadeta zadovoljan

Pandža: Napravljena je velika stvar, cilj je medalja

M. Šljivak

Josip Pandža na fantastičan način vodi kadetsku košarkašku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Naša reprezentacija je danas u četvrtfinalu pregazila Njemačku 70:54, te je ostvarila plasman u polufinale, te su prva selekcija naše zemlje koja će igrati na Svjetskom prvenstvu.

Selektor Pandža za SportSport.ba ističe kako je napravljena velika stvar plasmanom među najbolje selekcije svijeta.

"Napravljena je velika stvar, plasman na Svjetsko prvenstvo. Djeca su to zaslužila, jer su vrhunska klapa. Bojao sam se da ne izgore od velike želje, ali oni su svaki dogovor ispoštvovali. Bili su tako koncentrirani, fokusirani, smireni i pitanje pobjednika riješili već u prvom poluvremenu", rekao je Pandža, koji ističe da je naredni cilj medalja.

"Mi smo nastup na Svjetskom prvenstvu osigurali. Sutra je na rasporedu duel s velikim protivnikom, ali naš cilj je medalja", dodao je Pandža SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti