Selektor kadetske reprezentacije BiH

Pandža: Smeta mi euforija, moramo misliti na EP

T. Hebib

Josip Pandža je na današnjoj konferenciji za medije govorio o zlatnom uspjehu kadetske bh. reprezentacije na EYOF-u. 

"Momci su rasli iz utakmice u utakmicu, došli su protiv Španije da odigraju najbolju utakmicu turnira i pobijedili smo favoriziranog protivnika. Ja sam ponosan na te momka, međutim, nikako mi ne odgovara euforija. Ti momci su preko noći postali medijske ličnosti, smeta mi to za dalji rad, i interes nam je da to spustimo na zemlju. Ostaje nam Evropsko prvenstvo, što nam je primarni fokus i primarni cilj", riječi su selektora muške kadetske bh. reprezentacije. 

Mladi stručnjak ističe da će našu selekciju protivnici shvatati ozbiljnije zbog uspjeha na EYOF-u. 

"Protivnici će nas shvatati ozbiljnije, meni je to drago, a s druge strane Španija će se naljutiti što smo ih dobili. Predstavili smo se u dobrom svjetlu, iako ja ne bih glumio proroka šta se može desiti. Ako bude zdravlja, mislim da imamo šta pokazati. Kvalitetne pojedince imamo, a vidjet ćemo da li smo sposobni da pravimo dobre rezultate. Ja se nadam da ćemo nastaviti gdje smo stali." 

 

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.