Pandža: Teška noć je iza nas, rane su sve šire

Danas kadeti BiH protiv Tajvana

Pandža: Teška noć je iza nas, rane su sve šire

E. Čaušević

Košarkaška kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas nastavlja svoj put na Svjetskom prvenstvu u Španiji.

Iako smo jučer poraženi u osmini finala protiv Australije našu ekipu danas u Zaragozi očekuje meč protiv Tajvana za doigravanje od devetog do 16. mjesta. Sinoćnji poraz je teško pao cijeloj ekipi, a selektor Josip Pandža izjavio je da je teška noć iza njih.

"Teška je noć iza nas, rane su sve šire. Teško se pomiriti sa činjenicom da nismo tamo gdje pripadamo. Međutim, mi smo na Svjetskom prvenstvu i svaku narednu utakmicu moramo pronaći motiv, moramo ići da pobijedimo i da pošteno završimo svoj put ovdje", rekao je Pandža.

Nakon utakmice igrači su u suzama napustili parket dvorane Utebo, te je atmosfera sigurno dosta uzdrmana pred današnju utakmicu.

"Teško je... Što se tiče zdravstvenog stanja sigurno je da Srđan Kočić neće nastupiti zbog povrede zgloba, dok su ostali igrači spremni za današnji susret", dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba selektor Pandža.

Podsjećamo, utakmica protiv Tajvana igra se danas od 18:15 sati u dvorani Utebo u Zaragozi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi