Trener Kaknja nakon utakmice

Pandža: Trenutno smo za 20 poena slabiji od Bosne

E. Čaušević, foto: A. Berbić

Košarkaši Kaknja poraženi su večeras u Skenderiji od Bosne Royal Jelly u meču drugog kola Lige za prvaka.

Izabranici Josipa Pandže večeras su u sjajnoj atmosferi doživjeli ubjedljiv poraz protiv Bosne koja je na kraju slavila sa 22 poena razlike (70:48). Trener Kaknja nakon utakmice kazao je da je ovo trenutno realna slika.

"Mi smo trenutno na današnji dan za 20 razlike slabiji od Bosne i to je realna slika. Promašili smo veliki broj slobodnih bacanja, spustili smo Bosnu na mali broj ubačenih poena 70. Uspjeli smo zaustaviti Vasiljevića i Ikonića što nam je bio primarni cilj. Međutim, nismo u napadu nešto igrali i pogađali", rekao je Pandža, te dodao:

"Evidentan je nedostatak samopouzdanja i sada je takva situacija. Nadam se da ćemo biti bolji protiv Igokee. Mi smo evidentno u problemu, imali smo povrede, skupljamo se, ali nećemo odustajati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi