Pandžo: Bit će teško, ali očekujemo pobjedu

Košarkaš bugojanske Iskre za SportSport.ba

Pandžo: Bit će teško, ali očekujemo pobjedu

S. Mlaćo

U sedmom kolu A-1 lige naše zemlje u nedjelju će u KSC-u Bugojno snage odmjeriti KK Iskra i KK Travnik.

 Radi se o Srednjobosanskom derbiju koji se igra sa početkom u 17 sati, te duelu dvije podjednako kvalitetne momčadi.

Bugojanci nakon šest kola imaju jednu pobjedu i četiri poraza, dok Travnik ima tri pobjede i dva poraza.

"Nakon doista neugodnog rasporeda i tri uzastopna gostovanja napokon igramo pred domaću utakmicu pred svojom publikom. U goste nam dolazi kvalitetna ekipa Travnika koja ima sjajne igrače što pokazuju i njihovi dosadašnji rezultati. Nas očekuje dosta teška utakmica, pravi kantonalni derbi, ali mi očekujemo pobjedu i dosta smo se pripremali za ovu utakmicu, kazao je  za SportSport.ba član KK Iskra Bugojno Aldin Pandžo.

"Ovom prilikom pozivam i publiku da dođu u što većem broju, naravno i naše vjerna navijače Vandale koji nas podržavaju svaku utakmicu i vjerujem da će i ovu, te da zajedno dođemo do pobjede", dodao je Pandžo. 

Iz KK Iskra su potvrdili da je za nedjeljni susret obezbijeđeno i grijanje u dvorani, te da očekuju veliku podršku svojih navijača, koja će im vjeruju biti potrebna za pozitivan rezultat.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi