Partizan gostuje na Pecari

Partizan gostuje na Pecari

Večeras je na rasporedu posljednji susret 7.kola ABA lige, na Pecari će Široki Primorka ugostiti Partizan.

Ekipa Partizana uvijek je bila mamac za publiku na Pecari pa se i večeras očekuje ispunjena dvorana. Širokobriježani su u prošlom kolu poraženi kod Cedevite i seriju težih protivnika nastavlja Partizan.

„Čeka nas iznimno težak susret. Svi znamo što je Partizan i što predstavlja na ovim prostorima. Aktualni su osvajač lige i sudionik Eurolige i u ovom susretu su apsolutni favoriti. Dobro su se potrošili u posljednjem susretu protiv Fenerbahčea ali mladi su igrači, dobro rade i neće to ostaviti nekog velikog traga na njima.“, rekao je u najavi utakmice trener Širokog Damir Vujanović.

„Mi se za susret pripremamo kao i za svaki drugi. Igrači su zdravi i željni da nakon uvezanih poraza pred domaćom publikom pokažu borbenost i ukoliko budemo na maksimalnoj razini, agresivni i koncentrirani svih 40 minuta možemo računati i na iznenađenje.“, rekao je trener Širokog.

Susret između Širokog Primorka i Partizana na rasporedu je večeras u dvorani na Pecari s početkom u 20:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.