Partizan sve jači, Marić na pragu povratka u Pionir

Novo pojačanje na pragu Pionira

Partizan sve jači, Marić na pragu povratka u Pionir

Aleks Marić raskinut će ugovor sa Maccabijem iz Tel Aviva i preseliti se u bivši klub, Partizan, prenose mediji u Srbiji.  

Australijanac ima ugovor sa Maccabijem do kraja sezone, ali bi po svemu sudeći trebao raskinuti ugovor sa Izraelcima i vratiti se u klub u kojem je ostavio veliki trag u sezoni 2009/2010., što bi bio jedan od posljednjih komadića u slagalici Duška Vujoševića. 

Nakon povratka na parket povrijeđenog kapitena, Dragana Milosavljevića i dolaska Saše Pavlovića, uz Marića bi Vujoševiću nedostajao samo kvalitetan playmaker kako bi opet bio itekako konkurentan ove sezone odličnoj Crvenoj zvezdi. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.