Pašalić: Nastavljamo tamo gdje smo stali
FOTO: facebook

Trener KK Vogošća za SportSport.ba

Pašalić: Nastavljamo tamo gdje smo stali

S. Mlaćo

Košarkaši Vogošće prvi dio sezone u A-1 ligi okončali su na prvom mjestu, što je priznaju i bio njihov cilj

Osamnaest bodova kao i Vogošćani ima KK Burch, dok jedan manje ima Gradina iz Srebrenika, te su ova tri tima najveći favoriti za prvo mjesto. Vogošćani su jučer zvanično počeli sa pripremama za drugi dio sezone. 

"Jučer smo počeli sa pripremama, a što se tiče drugog dijela sezone mi nastavljamo gdje smo stali. Naš cilj od samog početka je da napadnemo Premijer ligu i taj smo cilj zacrtali, te hoćemo da živimo sa tim pritiskom. Prvi dio sezone smo završili na prvom mjestu i želimo u tom smjeru nastaviti. Zdravstveni bilten je dobar, a novih igrača će sigurno biti", kazao je za SportSport.ba trener KK Vogošća Ahmet Pašalić.

U Vogošći su svjesni ko su njihovi najveći rivali. 

"Burch i Gradina Srebrenik su najveći rivali. Gradina je igračka zaista jaka, sada su dobili dobrog trenera i čuo sam da će se pojačati sa nekoliko novih igrača. Burch izuzetno dobro trenira, te će se između ove tri ekipe lomiti ta prva tri mjesta", dodao je Pašalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi