Trener KK Vogošća

Pašalić: Ponosan sam na svoje igrače

S. Mlaćo

Iako je Bosna Royal Jelly bila apsolutni favorit u večerašnjem duelu Kupa Kantona Sarajevo, košarkaši Vogošće nisu se predavali do posljednje minute.

Bosna je na kraju ipak slavila rezultatom 82:76, te zasluženo izborila prolaz dalje. Ipak, lider A-1 lige naše zemlje pokazao je svoje kvalitete, te u ovom klubu definitivno rade sjajan posao.

"Prvo bih čestitao ekipi Bosne na pobjedi, pokazali su da su trenutno bolji, te bih čestitao i svojim igračima na koje sam ponosan. U ovom momentu smo dali svoj maksimum, ja imam tri-četiri nova igrača, tek se uigravamo i protiv Bosne, lidera Lige 10, smo pokazali da se možemo nositi sa najboljim premijerligašima. Ja sam ponosan na svoje momke, zadovoljan sam svakim pojedincem i pokazali smo da smo tim i da je to naša najveća snaga. Mi u subotu igramo sa Čelikom i ako ponovimo ovakvu partiju, mislim da neće biti problema", kazao je trener KK Vogošća Ahmet Pašalić. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi