Pavlović: Ovo mi je najteži poraz u karijeri

Bek Beograđana utučen poslije poraza

Pavlović: Ovo mi je najteži poraz u karijeri

Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović rekao je poslije poraza njegovog tima od Cedevite u polufinalu Jadranske lige da je to njegov najteži poraz u košarkaškoj karijeri. 

"Ovo je najveći i najteži poraz u mojoj karijeri. Dali smo sve od sebe, uprkos lošem početku, borili smo se, jer pred ovakvom publikom ne možeš da se ne boriš", kaže sjajni bek Partizana.

"Međutim, nismo imali koncentraciju u završnici i odlučio je jedan šut. Ovo je veliki, poražavajući neuspjeh za nas", zaključio je Pavlović koji ima deset NBA sezona iza sebe. 

Pavlovićevo mišljenje podijelio je i reprezentativac Latvije Davis Bertans koji je veći dio sezone bio povrijeđen. Bertans je trebao biti jedan od ključnih igrača u prethodnim utakmicama. 

"Nismo imali sreće, nismo iskoristili posljednji napad, oni jesu. Nismo uspjeli da zadržimo 11 poena prednosti, što u košarci nije velika razlika, brzo se stiže. Pretrpjeli smo šokantan poraz", zaključio je Bertans. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.