Košarkaš Sparsa

Peršić: Nadam se skorom povratku na parket

Košarkaš sarajevskih Sparsa Dalibor Peršić lagano se vraća na teren.

Nakon veoma teške povrede koja ga je zadesila prije godinu dana, Peršić se dugo oporavljao, ali čini se da će konačno uspjeti da se vrati na parket.

On je rekao da je veoma zadovoljan kako je njegov tim odradio pripreme te da se nada uspješnoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Povreda ahilove tetive je iza mene. Još uvijek sam sa strane, nisam u punom trenažnom procesu. Radim sa kondicionim trenerom i pod nadzorom sam doktora, tako da se polako vraćam u formu. Ne mogu tačno prognozirati kada ću se vratiti na teren, ali nadam se da će biti ubrzo. Mi smo počeli relativno davno da treniramo, pratio sam utakmice koje smo igrali na strani i vrlo smo dobri. Mnogo je tu mladih igrača i mislim da će biti veoma zanimljiva sezona, uz naše dobre partije", rekao je Peršić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti