Petković: Zasluženo smo slavili

Košarkaš Kozara poslije pobjede u Tesliću

Petković: Zasluženo smo slavili

D. Vejo

Košarkaši Kozare iz Gradiške probudili su se u posljednja tri kola regularnog dijela prvenstva i upisali isto toliko pobjeda. U posljednjem kolu na gostovanju u Tesliću kod istoimene ekipe slavili su rezultatom 87:85.

O prvim utiscima nakon meča za SportSport.ba je govorio košarkaš Kozare Vanja Petković.

"Utakmica u Tesliću bila je veoma izjednačena, protivnik se nije dao tako lako. Ali mi smo na kraju slavili i time smo pokazali da smo bolji tim. Sezonu smo završili sa tri vezane pobjede što za nas mnogo znači. I naredne sezone igramo u Prvoj ligi, te ćemo pokušati da se dokažemo u još bolje svijetlu", kazao je za SportSport.ba igrač Kozare, Vanja Petković.

Sezona je završena, sada sljedi play-off i out lige.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi