Petrić: Sloboda svakoga može pobijediti

Košarkaš Zrinjskog

Petrić: Sloboda svakoga može pobijediti

M. Maksimović

Košarkaš Zrinjskog Mario Petrić smatra da se do pobjede nad Slobodom može samo uz maksimalan angažman svih igrača koji nastupe večeras. 

On je iskoristio priliku i pozvao navijače da Zrinjskom pruže podršku protiv Tuzlaka. Kaže i da je nedavni poraz u Trebinju bio loš dan za Zrinjski.

"Sloboda je ekipa koja u ovom trenutku može svakoga pobijediti, ali realno može i izgubiti od svakoga. Najviše pažnje moramo obratiti na Hasandića s kojim sam igrao tri godine i koji može biti nezgodan kada uđe u seriju. Tu je i centar Đumić koji je prošao Partizanovu školu“, upozorio je, priznajući da će konačan rezultat ipak zavisiti od raspoloženja saigrača i njega.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

“Ukoliko budemo imali pristup kao protiv Bosne, odnosno ukoliko svi igrači koji nastupe daju maksimum onda ne bismo trebali imati problema da ostvarimo pobjedu", dodao je Petrić.

Zrinjski će i večeras biti oslabljen neigranjem Alija Demića koji je teško povrijedio koljeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije