Petrov: Pobjeda je jedina opcija u sutrašnjem susretu

Košarkaš Slobode za SportSport.ba

Petrov: Pobjeda je jedina opcija u sutrašnjem susretu

E. Dindić

Nakon poraza od ekipe Zrinjskog košarkaši Slobode vrijedno nastavljaju da treniraju u Mejdanu, za iduću utakmicu gdje dočekuju za njih uvijek nezgodnu ekipu Mladosti.

U prvom susretu ove dvije ekipe u Mrkonjić Gradu slavila je Mladost sa 90:83, uz nevjerovatnu partiju košarkaša Mladosti Nenada Vukovića koji je postigao 42 poena i najzaslužniji bio što je pobjeda ostala u Mrkonjić Gradu.

Sutra na programu su utakmice 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za košarkaše  isti akteri se sastaju u tuzlanskom Mejdanu sa početkom u 19:30 h. Pretedenti i jedni i drugi za Ligu 6 i sigurno je da sve ljubitelje košarke koji pohode Mejdan očekuje sjajna košarkaša predstava.

Dejan Petrov mladi bek šuter Slobode  za portal SportSport.ba najavio je sutrašnju utakmicu sa ekipom Mladost iz Mrkonjić Grada. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Poslije utakmice sa Zrinjskim u Mostaru, izvukli smo pouke i vidjeli gdje smo griješili. Vrijedno smo se spremali protekle sedmice sa duel sa Mladosti jer ta utakmica nam je od velike važnosti. Ulazimo u utakmicu maksimalno skoncentrisani, sa namjerom da damo sve od sebe jer sutrašnjom pobjedom bili bi korak bliže plasmanu u Ligu 6. Ako ispunimo sve zadatke koje pred nas postavi trener Gašić, pobjeda nebi trebala doći u pitanje" zaključio je Petrov

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi