Petrović objavio spisak putnika za Sloveniju

Petrović objavio spisak putnika za Sloveniju

Selektor muške košarkaške reprezentacije BiH, Aleksandar Petrović, objavio je danas popis igrača na koje će računati na Eurobasketu u Sloveniji.

U prostorijama Košarkaškog saveza BiH održana je konferenacija za novinare, kojima je otkriveno koji će to igrači nastupati pod bh. zastavom na Eurobasketu, koji se održava od 4. septembra u Sloveniji.

Spisak igrača za Eurobasket: Zackary Wright, Muhamed Pašalić, Filip Adamović, Nihad Đedović, Nemanja Gordić, Marko Šutalo, Ante Mašić, Dalibor Peršić, Adin Vrabac, Mirza Teletović, Edin Bavčić, Miralem Halilović, Nedžad Sinanović, Elmedin Kikanović, Andrija Stipanović, Jusuf Nurkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.