Petrović: Pokazali smo karakter kad je bilo najpotrebnije

Selektor nakon Gruzije

Petrović: Pokazali smo karakter kad je bilo najpotrebnije

M. Šljivak

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Aco Petrović bio je više nego zadovoljan nakon pobjede u Gruziji i plasmana na Eurobasket u Sloveniji.

Selektor je za SportSport.ba pohvalio igru svojih igrača kazavši kako je oduvijek vjerovao u ovu ekipu i plasman na Evropsko prvenstvo

"Od prvog dana sam vjerovao u ovu momčad. Ovo su sjajni momci i odlični igrači. Pokazali su karakter kad je bilo najpotrebnije i zasluženo smo ostvarili plasman na Evropsko prvenstvo", rekao je selektor Petrović za SportSport.ba. 

U subotu će naša reprezentacija odigrati susret sa Rumunijom i to je prilika da publika dođe u Skenderiju i pozdravi reprezentaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti