Pomoćni trener Burcha

Pindžo: Lukavac je iskusna ekipa, očekujemo dobru igru

S. Mlaćo

Košarkaši Burcha nakon pobjede u prošlom kolu nad Igmanom (77:69), pobjednički niz pokušat će nastaviti u subotu kada će ugostiti KK Lukavac iz Lukavca.

Radi se o susretu drugoplasirane i osmoplasirane ekipe na tabeli, a izabranici Kemala Šećerovića vjeruju u novu pobjedu. Pred ovaj susret za SportSport.ba je govorio pomoćni trener Burcha Damir Pindžo.

"Nakon dobro odigrane partije u prošlom kolu protiv Igmana, ovaj put isto očekujemo jako dobru igru i da pokažemo da  smo favorizovani protivnik u odnosu na njih. Lukavac je jako iskusna ekipa, sa 3-4 dobra igrača i nadamo se da ćemo ostvariti povoljan rezultat. Prošle godine smo igrali protiv njih na našem parketu i ostvarili smo ubjedljivu pobjedu, te se nadamo da ćemo to ponoviti ovaj vikend", kazao je Pindžo.

Meč sedmog kola A-1 lige između Burcha i Lukavca igra se u subotu u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu sa početkom u 15:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi