Burch gostuje u Travniku

Pindžo: Za mladu ekipu Burcha je najvažnije da napreduje

E. Škorić, foto: A. Berbić

U nedjelju u 18 sati ekipa Burcha gostuju kod ekipe Promo Donji Vakuf u Travniku u okviru redovnog kola A1 lige.

Damir Pindžo, pomoćni trener Burcha, govorio je za SportSport.ba uoči gostovanja njegove ekipe u Travniku.

"Ovo je mlada ekipa koja treba da napreduje. Zdravstveno stanje je obećavajuće, a Edin Šipka je već neko vrijeme aut, ali očekujemo da se brzo oporavi. Haris Karagić će nastupati, a nije igrao u prošlom kolu", rekao je Pindžo, dodavši:

"Nezahvalno je prognozirati rezultat, ali svakako idemo po pobjedu. Nažalost, oscilacije su velike, pošto smo mlada ekipa. Gostovanje u Travniku neće biti nimalo lagana, mala je dvorana, Promo je domaćin, ali nadam se povoljnom rezultatu. Glavni cilj je da ovi momci napreduju iz utakmice utakmicu". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi