Planinić i Ramljak u Ciboni, Velić ostaje?

Planinić i Ramljak u Ciboni, Velić ostaje?

A. Beganović

Iza košarkaša Širokog je fenomenalna sezona, a dobre igre bosanskohercegovačke momčadi nisu ostale nezapažene, pa mnogi klubovi iz okruženja pojačanja za narednu sezonu traže upravo u Širokom Brijegu.

Aktuelni prvak Hrvatske, zagrebačka Cibona, svoje redove će najvjerovatnije pojačati sa igračima Širokog Brijega. Radi se o Darku Planiniću i Ivanu Ramljaku, koji je prema našim informacijama nalaze na korak do potpisa ugovora sa Cibonom.

Odlazak ovog dvojca sasvim sigurno će u Širokom teško nadoknaditi, no za navijače ovog kluba dolaze i lijepe vijesti. Naime, sjajni košarkaški stručnjak Ivan Velić i u narednoj sezoni bi s klupe trebao predvoditi Širokobriježane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.