Plave dame nisu same: Manijaci bodrili košarkašice Želje

Brčanka slavila u Sarajevu

Plave dame nisu same: Manijaci bodrili košarkašice Želje

E. Škorić

Košarkašice Željezničara poražene su danas u Sarajevu od ekipe Brčanke u osmom kolu Lige 11.

Gošće iz Brčkog slavile su protiv izabranica Vesne Bajkuše rezultatom 65:59. Gošće su od početka do kraja bile bolje i zasluženo stigle do pobjede.

Predvodila ih je Musić sa 24 poena i 10 skokova, dok je Džombeta ubacila 15 uz 6 skokova. U sastavku Željezničara Kaljo je bila daleko najbolja sa 20 poena uz tri skoka i pet asistencija.

Veliki broj navijača Željezničara, Manijaka, bodrilo je svoje dame sa tribina. Manijacima nedostaje navijanja nakon što su njihovi nogometaši na zasluženoj pauzi u Premijer nogometnoj ligi Bosne i Hercegovine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.