Play Off nije mogao protiv Medveščaka

Hrvatski prvak slavio u Skenderiji

Play Off nije mogao protiv Medveščaka

E. Škorić

Košarkašice Play Offa poražene su od hrvatskog Medveščaka sa 87:67 u susretu petog kola regionalne lige.

Medveščak je bio u Skenderiji večeras bolji rival i sasvim zasluženo je stigao do nove pobjede.

Od početka su gošće pokazale zašto su osvojile prvenstvo Hrvatske, a na prvu dvominutnu pauzu otišlo se s čak plus 20 u njihovu korist (33:13).

U drugoj četvrtini nešto neizvjesnije je bilo, ali opet su kao pobjednice izašle igračice Medveščaka. Rezultat na poluvremenu je glasio 50:29. Već tada se moglo zaključiti ko će na kraju slaviti.

Sjajna igra Hrvatica nastavljena je i u nastavku, domaće igračice nisu imale odgovora i poraz je bio neizbježan, jedino je bilo pitanje s kojom razlikom. Završeno je rezultatom 87:67.

Play Off je ostao na jednoj pobjed nakon pet utakmica, dok Medveščak sada ima omjer 3-2.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Borović je s 20 poena bila najbolja kod Medveščaka, po 15 su ubaile Džankić i Premašunac. U redovima Play Offa Babić je ubacila 16 poena, Džebo 13, Delić 11, a Anđena Delić 10 poena. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.